Jurekt22 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam wszystkich kolegów. Mam na imię Jurek. Lat 28. Jestem z Poznania. Interesują mnie różne rodzaje podróże głównie w góry;) Buduje swojego pierwszego hexacoptera, mam nadzieję że pomożecie w razie problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 A cóż to za wilkołak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurekt22 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Ponieważ w podróże lubię się wybierać jako samotny wilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 No to raczej nie dołączysz do stada i pozostaniesz samotny... 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi