WSZEBOREK Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 witam jestem Rafał pochodzę z okolic Łomży ale mieszkam od 5 lat w uk. Od niedawna interesuje się multikopterami. Fajna zabawa ale też dużo nerwów obecnie buduję swój pierwszy model hexacopter który daje mi popalić ciągle mam problemy jak nie z Esc to z FC. Zarejestrowałem się na tym forum aby uzyskać jakąś pomoc a także wymienić się doświadczeniami z bardziej zaawansowanymi ludźmi także w razie co to proszę o wyrozumiałość i cierpliwość POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSZEBOREK Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wie ktoś jak zmienić avatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wchodzisz na swój profil ,potem z prawej masz edytuj profil ,wchodzisz i na pierwszej pozycji masz zdjęcie ,klikasz i wklejasz zgodnie z rozmiarem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi