miruuu Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A widzisz. Bo tam sie nie klika 3 razy tylko 3 razy naciska i przytrzymuje chwilę... Spróbuj tak tak daj znać...Edit: idzie film na yotubka. Za chwilę wrzucę.I juz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbhome Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A widzisz. Bo tam sie nie klika 3 razy tylko 3 razy naciska i przytrzymuje chwilę... Spróbuj tak tak daj znać... Edit: idzie film na yotubka. Za chwilę wrzucę. I juz: Serdeczne dzieki, czyli jednak dlugosc ma znaczenie cholerka Sprobuje wieczorem w domu czy zadziala Jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 miruuu, u Ciebe wyświetla klucz do przepisania, a u mnie po wciśnięciu Calibration wyświetla takie coś co bym nie wpisał wyskakuje: Invalid SN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No to rzeczywiście dziwnie. Ja kalibrowałem kilka urządzeń iSDT (akurat kilka z wyjątkiem tej ładowarki 300W) i nie miałem z tym problemu. Napisz wiadomość prywatną przez facebooka do iSDT. Mi zawsze odpowiadają nie dłużej niż w ciągu godziny i zawsze rzeczowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Moze chodzi o przepisanie numeru serii (serial number)? Powinien gdzies byc napisany na tz ( tabliczce znamionowej :-)). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Numer na pudełku i na ładowarce jest taki sam, ale nie wchodzi. Ten z System Information też nie. Syn ma konto na facebooku to spróbujemy napisać do ISDT po niedzieli. Moja ładowarka działa póki co , tak że nic pilnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A SN z pudełka ma tyle samo cyfr co pole do wpisania na LCD? Bo kiedyś miałem podobą sytuacje, tylko z telefonem, że brakujące pola (z tyłu lub przodu), trzeba uzupełnić zerami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Inna ilość cyfr i liter . Nie przejdzie. Są w nim litery których nie da się wprowadzić jako SN (można wybierać cyfry i litery od A-F) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=dhYwc2JhYbE Moze to? Chyba że się powtarzam. Jeżeli tak, to przepraszam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Napisałem wiadomość tak jak miruuu podpowiedział na facebook ISDT -https://www.facebook.com/isdt.co/ krótkie info, że mam taką i taką ładowarkę i potrzebuję Serial Number do jej kalibracji. Załączyłem fotkę nalepki na ładowarce i fotkę z System Info z ładowarki. Dostałem od ISDT kod do ładowarki. Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Moja zamówiona Co tam jest za standard wtyczek do balansera? Tzn. Jaki kabel zamówić do wygodnego wyprowadzenia z ładowarki gniazda balansera... Taki przedłużacz chciałbym mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 JST-XH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCmichal Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Mam jakiś czas Q6 i jestem zadowolony. Musiałem kupić do niej większy zasilacz ponieważ ma całkiem dużą moc. Zdecydowanie na plus to dokładność - która jest bardzo wysoka. Jakość samej ładowarki jest ponad przeciętna. Polecam zarówno ładowarkę jak i artykuł http://skylot.pl/ladowarka-modelarska-czy-jej-potrzebuje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Również polecam całą serię. Moge jeszcze dodać, że dobierając zasilacz warto poszukać jakiegoś o możliwie najwyższym napięciu (w ramach napięcia akceptowanego przez ładowarkę oczywiscie). Im wyższe napięcie, tym mniejsze Ampery dostaje ładowarka i mniej się grzeje. A co za tym idzie, później załącza się radiator, bez którego jest właściwie bezszelestna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi