Wojak Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich. Po próbie zaistnienia na forum Alexa (nie mogłem tam nic napisać) znalazłem to forum, i widzę tutaj te same osoby (z dokładnością do avatara). Mam na imię Robert, jestem z Wrocławia. Zaczynałem od Jaskółki, potem była Sowa F1A, która mi zwiała na zawodach (zgasł determalizator). Potem był pięcioletni szkolny "epizod" w LZN. Potem długo, długo nic, aż wreszcie znów zainteresowanie wróciło, tym razem do RC. Na razie trenuję FMS, ale własnoręczne zrobiony przez święta modelik już czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Po próbie zaistnienia na forum Alexa (nie mogłem tam nic napisać). Witaj. Mam ten sam problem na tamtym forum. Pisałem PW do Admina ale wisi w skrzynce od dobrych dwóch tygodni nie odebrane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Bo większość z nas już przerabiała temat forum Alexa, niektórzy isnieją na obydu forach A tak w temacie to witam sznownych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy!!! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek205 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witam Rozsądny początek gratuluje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam Serdecznie Nowego forumowicza. Co do tamtego forum - to zasady podbne , jednak sporo dużo popytywnych różnic in plus dla tego forum Szczególnie tutaj adminy to cool chłopaki nie to co tam. Wlej jakiegoś avanta jak możesz i będzie całkiem miło. Pochwal się też tym co zbudowąłeś jesli masz fotski. Pozdrówki Malinn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wlej jakiegoś avanta jak możesz i będzie całkiem miło. Pochwal się też tym co zbudowąłeś jesli masz fotski. Oczywiście to zrobię, ale na razie przebywam w Małym Lądynie Zdrój i nie mam dostępu do zrobionych fotek i awatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj i jak napisał malin pochwal sie modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.