Wojak Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich. Po próbie zaistnienia na forum Alexa (nie mogłem tam nic napisać) znalazłem to forum, i widzę tutaj te same osoby (z dokładnością do avatara). Mam na imię Robert, jestem z Wrocławia. Zaczynałem od Jaskółki, potem była Sowa F1A, która mi zwiała na zawodach (zgasł determalizator). Potem był pięcioletni szkolny "epizod" w LZN. Potem długo, długo nic, aż wreszcie znów zainteresowanie wróciło, tym razem do RC. Na razie trenuję FMS, ale własnoręczne zrobiony przez święta modelik już czeka.
senio Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Po próbie zaistnienia na forum Alexa (nie mogłem tam nic napisać). Witaj. Mam ten sam problem na tamtym forum. Pisałem PW do Admina ale wisi w skrzynce od dobrych dwóch tygodni nie odebrane .
motyl Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Bo większość z nas już przerabiała temat forum Alexa, niektórzy isnieją na obydu forach A tak w temacie to witam sznownych kolegów
malinn Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam Serdecznie Nowego forumowicza. Co do tamtego forum - to zasady podbne , jednak sporo dużo popytywnych różnic in plus dla tego forum Szczególnie tutaj adminy to cool chłopaki nie to co tam. Wlej jakiegoś avanta jak możesz i będzie całkiem miło. Pochwal się też tym co zbudowąłeś jesli masz fotski. Pozdrówki Malinn
Wojak Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 Wlej jakiegoś avanta jak możesz i będzie całkiem miło. Pochwal się też tym co zbudowąłeś jesli masz fotski. Oczywiście to zrobię, ale na razie przebywam w Małym Lądynie Zdrój i nie mam dostępu do zrobionych fotek i awatara.
Marcin K. Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj i jak napisał malin pochwal sie modelami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.