Mariusz K Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witajcie Koledzy, Czy ktoś z Was może mi napisać, czym różni się aparatura Horus X10 od X10S. Wiem, że to świeży temat ale może ktoś z Was jest lepiej obeznany ode mnie. Od kilku dni noszę się z zamiarem kupna jedej z nich. W jednym sklepie Horus X10 kosztuje 359$, a w innym X10S kosztuje 399$. W tym pierwszym mam jeszcze szansę na kilkuprocentowy rabat. Pozdrawiam, Mariusz Kasprzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 4sekundy szukania w google:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz K Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Bardzo dziękuję Ci Kolego za podpowiedź. Wszystko już wiem i na czym polega różnica. Jak zwykle zapomniałem o dobrym wójku Google. Pozdrawiam serdecznie!!! Mariusz Kasprzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi