Marcin Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ostatnio mam jakiegos pecha do Hiteców... kupiłem jakis czas temu odb. Electron i dwa serwa HS 82. Po podpięciu ich razem serwa zaczęły wariować, grzać się itp. Mysle sobie - serwo, ale po podpięciu do innego odbiornika wszystko śmiga. Doszliśmy ze Stośkiem do wniosku, że się po prostu gryzą ... a niby od jednego producenta :/ A dziś.... NOWE HS 125 MG - jaja robi. Jak sie je dotknie palcem zaczyna wariować, jak je lekko ścisnąć - wariuje... ehh, gdyby nie to, ze mam mało miejsca i nie mam na razie pomyslu co wlozyc zamiast tego w skrzydlo szybowca to bym juz dawno wymienił na jakąś Futabę. W sumie to chciałem zobaczyć ile osób ma podobne problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 To właśnie odbiornik ELEKTRON jest sprawcą tego bałaganu , spróbuj zmienić odbiornik i wszystko powinno działać jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 również mam złe doświadczenia z (s)hiteckiem :cry: padły mi 3 prawie nowe serwa hs-55, i 2 trochę używane hs-81... z przyczyn niewyjaśnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 To właśnie odbiornik ELEKTRON jest sprawcą tego bałaganu co ciekawe tylko w konfiguracji z tamtymi serwami. Po wrzuceniu go do innych modeli - bezproblemowa praca :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Używam od 4 lat Hiteca OPTIC 6 wraz z odbiornikami HITEC i nigdy takich problemów nie mialem, nigdy tez nie mialem mikro serw hiteca - same chinczyki i wszystko smiga jak nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.