pabloo Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam wszystkich. Poszukuję planów jak w temacie "Valiant Hangar9" o rozpiętości 2750mm. Czy jest możliwe znalezienie gdzieś w necie, lub ktoś może jest w posiadaniu takowych, bo nigdzie nie mogę namierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Nie wydaje mi się aby Hangar 9 udostępniał plany swoich modeli ,może poglądowe tak ale do budowy raczej nie. Za łatwe by to było A model fajny i lata znakomicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Właśnie chodzi mi o takie poglądowe, do przeskalowania. Mając długość i rozpiętość skrzydeł można przeliczyć resztę wymiarów, bo ze zdjęć ciężko. Może ktoś z Forumowiczów ma ten model i zechciał by się podzielić wymiarami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi