wacek.matuszak Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Kupiłem używany silnik -jak wyżej. Pracuje nieźle ,ale ja wolę wszystko na początek sprawdzić . No i podpadły mi nakrętki mocujące śmigiełko. Czy ktoś z kolegów wie jaki to gwint? Z pomiareów wynika że to calowy 1/4 UNC czyli 20 zwojów na cal, ale..... gwint jest trochę pokancerowany i równie dobrze może to być UNF czyli 28 zwojów/cal. .Jestem trochę " ślepy jak kret " i trudno mi to sprawdzić samemu . Proszę o pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witaj! Także miałem z tym problemu i tu szukałem pomocy. Gwint to 1/4 28. A mogłem Ci dac że dwie sztuki na zapas;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzięki Marcin za informację . Model piękny i będzie pięknie latał.Mam zamiar go trochę bardziej " umakietowić " Ale to już raczej w przyszłym roku .Jak się nie uda zrealizować zamierzeń to zapewne zobaczych go znowy w Laskach lub Pile. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi