bubu Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie wiem czy już ktoś widział ten film... Mnie osobiście zainteresował kilka dni temu stąd wklejam linka do stronki... http://media.putfile.com/Sound-equipped-81inch-P-47-Flight-1 Miłego oglądania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Fajny. Tego jeszcze napewno nie widzieliście: Ciekawe ile jeszcze czasu upłynie zanim Polacy podobny nakręcą??? Bardzo mnie dziwi moetoda startu - bez naciągniętej linki. Po prosu pierw startuje samolot i wyrywa szarpnięciem szybola. Holownik chyba musi mieć ogromny zapas mocy ,że tak wyrwał szybola - nie małego. SZOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Nie było żadnego szarpania, pilot szybowca w odpowiednim momencie wyrzuca szybowiec... nie powodując żadnych zniszczeń. Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.