Basti_Ka Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witam wszystkich modelarzy Może zacznę od tego że nazywam się Adrian mam 21 lat i mieszkam pod Lublinem niedaleko lotniska w Radawcu...miejscowi wiedzą o co chodzi :wink: Chodziłem do szkoły stolarskiej więc jeśli ktoś potrzebuje rad w tym zakresie(modele z drewna lub drewnopodobne) to chętnie pomogę z zakresu technologi obróbki tych materiałów :wink: Modelarstwem interesuje się od ładnych paru lat, ale zawsze były to zwykłe sklejane modele. Kiedyś przez chwile mieszkając w warszawie miałem troszeczkę styczności z samochodami RC....ale raczej się przyglądałem i może z raz jechałem No i stało się...teraz załapałem bakcyla(czy jak to tam się pisze) na heli RC Myślę że już w przyszły weekend nabędę swój pierwszy model :jupi: Tak przy okazji...być może będę potrzebował nauczyciela do latania heli...wiem ze w mojej okolicy jest trochę modelarzy ale wszyscy to raczej samoloty...a może ktoś heli ma w okolicy? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Spokojnie znajdziesz kilku latających heli i to od zaczynających do mocno zaawansowanych. Zapytaj o Grześka w sklepie majsterklepka, on Cię skieruje do konkretnych ludzi. witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 witamy w naszym świecie rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.