Jump to content

Lublin się kłania:)

Basti_Ka

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich modelarzy :)

Może zacznę od tego że nazywam się Adrian mam 21 lat i mieszkam pod Lublinem niedaleko lotniska w Radawcu...miejscowi wiedzą o co chodzi :wink: Chodziłem do szkoły stolarskiej więc jeśli ktoś potrzebuje rad w tym zakresie(modele z drewna lub drewnopodobne) to chętnie pomogę z zakresu technologi obróbki tych materiałów :wink:

Modelarstwem interesuje się od ładnych paru lat, ale zawsze były to zwykłe sklejane modele. Kiedyś przez chwile mieszkając w warszawie miałem troszeczkę styczności z samochodami RC....ale raczej się przyglądałem i może z raz jechałem :lol:

No i stało się...teraz załapałem bakcyla(czy jak to tam się pisze) na heli RC :D Myślę że już w przyszły weekend nabędę swój pierwszy model :jupi:

Tak przy okazji...być może będę potrzebował nauczyciela do latania heli...wiem ze w mojej okolicy jest trochę modelarzy ale wszyscy to raczej samoloty...a może ktoś heli ma w okolicy? :roll:

Posted

Spokojnie znajdziesz kilku latających heli i to od zaczynających do mocno zaawansowanych.

Zapytaj o Grześka w sklepie majsterklepka, on Cię skieruje do konkretnych ludzi.

witaj na forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.