piotrkovski Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Jak w temacie, szukam dla dzieciaka (podstawówka) drona do 300,- Jako, że do mikołaja już niedługo odpada zakup w chinach:(. Z wymagań to "jakieś" FPV no i oczywiście sprzęt nowy RTF. Patrzę na produkty firmy syma, tylko sporo jest modeli. I tak: syma x5hw oraz x5hc, który wybrać? a może macie jakąś lepszą opcję. Pozdrawiam Marcin
maxiiii Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Na szybkiego to dzisiaj byłem w biedronce i są tam fajne drony w dobrej cenie.
piotrkovski Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Na szybkiego to dzisiaj byłem w biedronce i są tam fajne drony w dobrej cenie. Wyczuwam sarkazm Jeślil nie to poproszę o jakiś konkret, niestety nie jestem aktualnie w Polsce, więc do biedry nie podskoczę
maxiiii Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Nie jest to sarkazm. na serio przed świętami w każdym markecie kupisz fajnego drona do zabawy w domu a nawet poza nim. Ten w biedronce miałem w ręku i sam zastanawiałem się czy mi mikołaj takiego nie przyniesie do zabawy w domu. Teraz wszystkie droniki w marketach są do siebie podobne ceną i parametrami. Wystarczy wybrać tylko kształt. Trzeba jeszcze pamietać że te wszystkie drony bez gps-a i na silnikach szczotkowych to zabawki i nigdy nie bedą niczym więcej. A moją najlepszą zabawką i to już trzecią jest syma x5c do której mam największy sentyment i wisi na ścianie na honorowym miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi