piotrkovski Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Jak w temacie, szukam dla dzieciaka (podstawówka) drona do 300,- Jako, że do mikołaja już niedługo odpada zakup w chinach:(. Z wymagań to "jakieś" FPV no i oczywiście sprzęt nowy RTF. Patrzę na produkty firmy syma, tylko sporo jest modeli. I tak: syma x5hw oraz x5hc, który wybrać? a może macie jakąś lepszą opcję. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Na szybkiego to dzisiaj byłem w biedronce i są tam fajne drony w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkovski Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Na szybkiego to dzisiaj byłem w biedronce i są tam fajne drony w dobrej cenie. Wyczuwam sarkazm Jeślil nie to poproszę o jakiś konkret, niestety nie jestem aktualnie w Polsce, więc do biedry nie podskoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nie jest to sarkazm. na serio przed świętami w każdym markecie kupisz fajnego drona do zabawy w domu a nawet poza nim. Ten w biedronce miałem w ręku i sam zastanawiałem się czy mi mikołaj takiego nie przyniesie do zabawy w domu. Teraz wszystkie droniki w marketach są do siebie podobne ceną i parametrami. Wystarczy wybrać tylko kształt. Trzeba jeszcze pamietać że te wszystkie drony bez gps-a i na silnikach szczotkowych to zabawki i nigdy nie bedą niczym więcej. A moją najlepszą zabawką i to już trzecią jest syma x5c do której mam największy sentyment i wisi na ścianie na honorowym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi