czaja18 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam Po rozbiciu extry 160cm odpuściłem modelarstwo na 2 miesiące. Znajomy spytał mnie czy chciałbym spory szybowiec w zamian za trenerka z silnikiem i tak o to stałem się posiadaczem wyżej wymienionego modelu. Latał już ktoś nim? Macie jakieś uwagi, porady na jego temat? Fotki dam po oblocie bo po co komu zdjęcia z piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Z tego co pamiętam opinie na innych forach, ten szybowiec to taka "gazeta" Samo lata o ile mu nie przeszkadzać. Czyli świetny na początek szybowcowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Fotki dam po oblocie bo po co komu zdjęcia z piwnicy Na oblot mimo niesprzyjajacej aury chetnie przyjade.Sam juz rozwazalem zakup w/w ,ale w akcji jeszcze go nie widzialem.Do Bielawy mam tzw. rzut beretem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dzisiaj oblotu chyba nie będzie bo kropi i nie ma wiatru Zobaczymy za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Oblatałem dzisiaj model i mogę stwierdzić że nie jest w moim typie W termikę świetny, klei się powietrza jak głupi ale na zbocze jest zbyt ociężały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.