czaja18 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Witam Po rozbiciu extry 160cm odpuściłem modelarstwo na 2 miesiące. Znajomy spytał mnie czy chciałbym spory szybowiec w zamian za trenerka z silnikiem i tak o to stałem się posiadaczem wyżej wymienionego modelu. Latał już ktoś nim? Macie jakieś uwagi, porady na jego temat? Fotki dam po oblocie bo po co komu zdjęcia z piwnicy
mRqS Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Z tego co pamiętam opinie na innych forach, ten szybowiec to taka "gazeta" Samo lata o ile mu nie przeszkadzać. Czyli świetny na początek szybowcowania.
Peter Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Fotki dam po oblocie bo po co komu zdjęcia z piwnicy Na oblot mimo niesprzyjajacej aury chetnie przyjade.Sam juz rozwazalem zakup w/w ,ale w akcji jeszcze go nie widzialem.Do Bielawy mam tzw. rzut beretem 8)
czaja18 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dzisiaj oblotu chyba nie będzie bo kropi i nie ma wiatru Zobaczymy za tydzień.
czaja18 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Oblatałem dzisiaj model i mogę stwierdzić że nie jest w moim typie W termikę świetny, klei się powietrza jak głupi ale na zbocze jest zbyt ociężały
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.