Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje udanego oblotu. Trochę mocny wiatr miałeś jak na taki model. Może to kwestia właśnie wiatru ale wydaje mi się że SC jest trochę za bardzo z tyłu.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tak,troszkę chwilami zawiewało,co do SC to dzisiaj jeszcze sprawdzę,wczoraj latałem na pakiecie 2s,dzisiaj założę 3s.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój Yak stracił podwozie, ale akurat to było do przewidzenia, tym bardziej jak się ląduje na trawie.

No ale lata dalej.....  :)  :)

post-8470-0-60848500-1536946203_thumb.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

No albo umiera potencjometr w serwie. U mnie w sumie w extrze tak drgają serwa lotek do puki odbiornik się nie zaloguje.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam poczytałem trochę temat fajny modelik przymierzam się też do zakupu ale mam problem z doborem wyposażenia bo opinie na ten temat są różne czy można kolegów poprosić o podanie optymalnego wyposażenia do tego modelu chodzi o całość bez aparatury i odbiornika, czy te wyposażenie co podają na stronie sklepu może być?

https://www.ef3m.pl/pl/p/YAK-55M-Crack-3D-EPP-niebieski/2435

Opublikowano
Opublikowano

Wyposażenie będzie OK, śmigło może być za duże, ale wyjdzie w praniu i tak powinieneś kupić kilka, bo szybko się łamią, ja bym wziął jeszcze kilka 8x4, albo lepiej 8x3,8SF. Pakiet też trochę duży, ale do zaakceptowania, no i do Flasha będzie się nadawał. Cała zabawa jak masz kilka modeli polega na tym żeby mieć jak najmniej rodzajów pakietów, bo one generują dość duży koszt przy modelu.

A tu Jarek (yarecki61) sprzedaje używane graty, mogły by się nadać https://www.olx.pl/oferta/naped-do-modelu-CID767-IDAVIQl.html

Opublikowano

No własnie kilka godzin wcześniej i bym nie zamawiał tego wyposażenia ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło pakiety się przydadzą do Flasha tak jak mówisz a co do śmigieł to mam kilka z tych co piałeś najważniejsze że to co zamówiłem będzie ok.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.