piejar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Piejar -czy nie jest czasami prawidlowo : "o :ass: Maryny " ???nara JC Opszzzzzepraszam. Zaś mi słoma z butów wyszła jakech z placu wloz do dom i gumioki ech ściongoł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 piejar, no to pojechałeś po bandzie będziesz miał krawat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Taaaaaaaaa, a ci co pamiętają "komunę" to z czym wam się kojarzy "aparatura" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 piejar, no to pojechałeś po bandzie będziesz miał krawat.... Pewno czerwony bo biało czerwone już niemodne Przemyślałem to. Rezygnuję z krawata :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 a jednak :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 a jednak :twisted: No tak, bo zauważyłem, że z poczuciem humoru u tutejszych moderatorów różnie bywa a w sumie niezłe jest to forum Poza tym krawaty zostawiam młodszym a ja przerzucam się na muszkę. Albo na golf 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ....aż widać jej majtki z uzdą.... Oj nie narzekaj ,nie narzekaj na tych moderatorów , bo tekst cały przeczytałem , aTy nadal do żadnej partii nie należysz :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ... bo tekst cały przeczytałem.... :lol2: Ale czy zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Figa z makiem. Słownika nie będzie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Teraz nowa zagadka Co to jest AKUM ?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Odpowiem zaczepnie. Co by to nie znaczyło to nie brzmi tak dziecinnie i idiotycznie jak aparatura . 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Odpowiem zaczepnie.Co by to nie znaczyło to nie brzmi tak dziecinnie i idiotycznie jak aparatura . 8) Racja. Brzmi jeszcze gorzej :jupi: AKUMa matata!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jak ma wbudowany komputer to jest PROGRAMOWALNA aparatura czyli PAPKA :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Teraz nowa zagadka Co to jest AKUM ?? :roll: To samo co akusek? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 AKUM to żaby tak kichają AKUSEK to akumulator trzymający sekundę Chciałem dodać, że mam przetwornik prądu trójfazowego na ruch obrotowy o mocy 200 wacików. Waciki są wsadzone do lipolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Odpowiem zaczepnie.Co by to nie znaczyło to nie brzmi tak dziecinnie i idiotycznie jak aparatura . 8) Widzę że Ci się to słowo strasznie spodobało bo coraz częściej go używasz :lol2: :lol2: :lol2: AKUM - a może chodzi o akumulator? - nie, to chyba by było zbyt proste :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 AKUM - Anemiczno Kretyński Uniwersytet Medyczny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a może żaba automat? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 karlem automat to ja w wojsku miałem AK-47 , a aktualnie jeden taki autoamt to w łazience mam ale tez służy do czego innego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.