pengo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Lot Tucanem na żyletkę na wysokości kilku metrów nie był dobrym pomysłem Jeszcze zdjęcie przed kraksą i tu mam do was pytanie, ten srebrno czerwony model po prawej to przerobiony samolot multiplexa, ktoś wie jaki?
Arni Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jeszcze zdjęcie przed kraksą i tu mam do was pytanie, ten srebrno czerwony model po prawej to przerobiony samolot multiplexa, ktoś wie jaki? Funcub
pengo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 Brawo Gita to kiedyś był funcub, mój pierwszy samolot rc 1
Arni Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Brawo Gita to kiedyś był funcub, mój pierwszy samolot rc Ciekawy projekt podoba mnie się , a lata podobnie jak prekursor ?
pengo Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2017 Bardziej przypomina lot myśliwcem, ale to nie mój projekt, oddałem po prostu starego funcuba w dobre ręce Poprosiłem kolegę aby wrzucił wątek z relacji przebudowy funcuba na funracera, a było trochę przy nim roboty
Rekomendowane odpowiedzi