sebka34 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 jestem nowy na forum interesowałem sie od dziecka modelarstwem iakis czas temu zrezygnowałem i teraz chciałbym powrócić do hobby Chciałbym zbudować jakąs łodz byle drewnianą z silnikiem spalinowym. Poprowadzi mnie ktos w tym kierynku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Poprowadzi mnie ktos w tym kierynku ? Tak ;D Proszę bardzo http://marek.aplus.pl/forum/index.php :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ok ale skąd wziąć projekt budowy łódki tzn szkic i wymiarowanie modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ok ale skąd wziąć projekt budowy łódki tzn szkic i wymiarowanie modelu Poszukać. Kupić. Wymyśleć. Aż tak trudno wpisać w google - RC Boat 3D plan ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.