Patryk Urban Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam Ostatnio zacząłem się zastanawiać jaką sobie w przyszłości aparaturę kupię. Pierwsza myśl to była MC-19. Ale chciałbym ją z jakąś inną aparaturką porównać. Ale także się zastanawiam czy nie kupić MX-12. No bo jak bym kupił MC-19 to bym został goły i wesoły. A tu by się jeszcze przydało jakiego osprzętu dokupić. Może coś z futaby ? Optic i Eclipse odpadają, nie podobają mi się. Na jakich radyjkach latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Hej Patryk, ja latam od kilku lat na MC-12,mialem MC-10 i focusa 4. Narazie moja mc12 mi wystarcza aczkolwiek pare rzeczy by sie przydalo w niej:) Narazie nie inwestuje w modelarstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 A ja mam dwie sanvy VG 6000 i sa naprawde super, zero problemow, przydala by sei tylko funkcja heli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 poszukaj MC-20:) tańsza i więcej mozliwości ma chyba niż mc-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wita all po przerwie Ja mam Multiplexa VG 6000 i zero problemów. Przymierzam się do Multipleksa Royal Evo ale ktorego to nie wiem jeszcze P.S. Co trzeba żonie ( już niedługo żona ) powiedzieć jak zapyta ile kosztowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Powiedz, że starczy na dłuuuugo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 lepszym wyjsciem jest stwierdzenie ze nowa kosztuje 1000 a stara opchniesz za 1100 i jeszcze zarobisz. Zadwa miesiace zona zapyta czy juz sprzedales ,a ty odpowiadasz ze zrobil sie martwy sezon i lada moment sprzedaz.po pol roku juz o nic nie bedzie pytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wita all po przerwie Ja mam Multiplexa VG 6000 i zero problemów. Przymierzam się do Multipleksa Royal Evo ale ktorego to nie wiem jeszcze P.S. Co trzeba żonie ( już niedługo żona ) powiedzieć jak zapyta ile kosztowała? Kup Graupnera MC-19 nie będziesz żałował chcesz dam ci namiar po dobrej cenie. Co do kwoty i żony , to kupuj teraz puki jeszce nie żona, i powiedz że to twój ostatni kawalerski zakup za taką kwote. Później będziesz mówił że to pierwsze małżeńskei zakupy za takie kwoty, oczywiście nie zapomnij podzielić ceny an pół nim powiesz "ILE" po tem pozwój żonie za połowe swojej połowy zrobić zakupy i znów masz 4razy więcej kasy dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.