Skocz do zawartości

Symulator darmowy

Marcinmb

Czy symulator jest fajny ??  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy symulator jest fajny ??

• Tak
      26
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znalazlem w sieci taki symulator:

symek

Wydaje sie byc calkiem ciekawa alternatywa dla np FMS.mozna sie fajnie bawic ze zmianami srodka ciezkosci,umiejscowienia platow itp :) Milej zabawy :)

Powinno juz dzialac :)

Opublikowano

plik pobiera sie bez problemu. symulator jest dosyc stary i juz niestety nie rozwijany. latalem na nim gdy nudzilo mi sie na lekcjach jakies 3 lata temu :D

Opublikowano
  Cytat
plik pobiera sie bez problemu. symulator jest dosyc stary i juz niestety nie rozwijany. latalem na nim gdy nudzilo mi sie na lekcjach jakies 3 lata temu :D

No pobiera się, pobiera ale wcześniej się nie pobierał bo był podany zły link.

Opublikowano

a działa u was aparatura w tym symulatorku?? bo u mnie nie.

Opublikowano

gruchu124, ja osobiscie latam na klawiszach, bo nie mam mozliwosci podpiecia aparatury.

Mam pytanie, czy widzial ktos jakies modele do tego symulatora do pobrania?

Opublikowano

niestety niepotrafie ich znalezc.Moj kolega mial chyba ajkies kodele.Extra,Piper i jescze jakies.Radze piobrac drugi symualtor podany pare postow wyzej przez bigkris w nim jest 10 modeli ;D

Opublikowano

mam apke bezposrednio podłaczna do kopma e-sky (kupiłem ja wraz z symkiem fms) i podłaczam do portu usb i nic nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.