Jump to content

Symulator darmowy

Marcinmb

Czy symulator jest fajny ??  

31 members have voted

1. 1. Czy symulator jest fajny ??

• Tak
      26
    • Nie
      10

Recommended Posts

Posted

Witam

Znalazlem w sieci taki symulator:

symek

Wydaje sie byc calkiem ciekawa alternatywa dla np FMS.mozna sie fajnie bawic ze zmianami srodka ciezkosci,umiejscowienia platow itp :) Milej zabawy :)

Powinno juz dzialac :)

Posted

plik pobiera sie bez problemu. symulator jest dosyc stary i juz niestety nie rozwijany. latalem na nim gdy nudzilo mi sie na lekcjach jakies 3 lata temu :D

Posted
plik pobiera sie bez problemu. symulator jest dosyc stary i juz niestety nie rozwijany. latalem na nim gdy nudzilo mi sie na lekcjach jakies 3 lata temu :D

No pobiera się, pobiera ale wcześniej się nie pobierał bo był podany zły link.

Guest Anonymous
Posted

a działa u was aparatura w tym symulatorku?? bo u mnie nie.

Posted

gruchu124, ja osobiscie latam na klawiszach, bo nie mam mozliwosci podpiecia aparatury.

Mam pytanie, czy widzial ktos jakies modele do tego symulatora do pobrania?

Posted

tak aj widzlem gdzies ale mam jakiegos Virusa na kompie(MicroAv) nie da sie go usunac wlansie z nim wlacze.Poszukam potem gdzie widizlem te modele do tego symka

Posted

niestety niepotrafie ich znalezc.Moj kolega mial chyba ajkies kodele.Extra,Piper i jescze jakies.Radze piobrac drugi symualtor podany pare postow wyzej przez bigkris w nim jest 10 modeli ;D

Guest Anonymous
Posted

mam apke bezposrednio podłaczna do kopma e-sky (kupiłem ja wraz z symkiem fms) i podłaczam do portu usb i nic nie działa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.