Skocz do zawartości

lista osób które kolekcjonują RC SPITFIRE

sebka34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ciekawe czy do ostatniego numeru dodadzą firmowy worek na śmieci z napisem "to był mój pierwszy model" ?

Jeśli nie będzie firmowego worka można zamówić w .:REVOC:. -klasa od początku do końca :rotfl:

Opublikowano

coś o mnie prosze bardzo

wiek 29 lat, pamiętam jak chodziłem dz podztawówki to moją fascynacją było modelarstwo kupowaem wtedy Mały modelaż i to były modele do sklejania z kartonu wychodzilo mi nie żle. Zycie potoczyło sie tak ze musiałem ,nie było funduszu i czasu na takie hobby lecz terza mam czas pieniądze i ten model spitfire chciałem złożyc razem z synem. Mam mieszane myśli co do tego akurat modelu lecz imponuje mi rozmiarami i mocą. Nie interesyją mnie modela z PCY i elektryczne. Taki samolot musi mieć dusze od samych narodzin.

Opublikowano

Ja nie wiem czy mam płakać czy śmiać się. No ale dobra, sebka kieszonkowe dostaje to niech kupuje...

Opublikowano

ostatnio ta firma wydała ferrari podobna zasada i podobne pieniądze dziś ten model jest do sprzedania na allegro za 1800 pln. a właściciel jest zadowolony i wszystko chodzi jak w zegarku i osiagi super

Opublikowano
Taki samolot musi mieć dusze od samych narodzin.

Problem w tym, ze ta dusza odejdzie do Krainy Wiecznej Termy szybciej niz zdazysz do 10 policzyc.

Poza tym zajmie Ci to ze 20 miesiecy aby do kupy poskladac, ze tak powiem - narodziny szybkie nie beda...

To radyjko .... chyba lepiej bedzie sprobowac tel komorkowy i bloototh podlaczyc XD

Napisze tak - super jak razem z synem to skladacie - ale juz widze twarz dzieciaka - jak po paru sekundach "lotu" 2 lata skladania pojda w piach, a Ty zostaniesz z radiem, ktore nawet na scianie w piwnicy wstyd powiesic - biorac pod uwage ile kosztowalo ...

Opublikowano

ok to ja sobie odpuszcze ten model. ale pomóżcie mi z znalezieniu modelu do sklejania o stelażu z sklejki lub balsy i nie koniecznie spalinowym silnikiem i dobrac do niego silnik radio i cała reszte

Opublikowano

Jest tyle firm które produkują zestawy typu Kit :Great Planes, SIG, TOP FLITE.Do tego można kupić silniki OS-MAX lub ASP FS.Aparaturę też można porządną nabyć za około 600 zł.I to wszystko za podobną cenę jak ten Spitfire z gazety.Ceny podobne a jakość bez porównania lepsza niż tego badziewia z firmy De...cośtam.

Zestawy? Proszę bardzo http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=1_151

Opublikowano

Wez na poczatek Pipera z Cyberfly - EPP - wiem nie lubisz - ale na tym nauczysz sie latac ,

W miedzyczasie mozesz pipera drzewnianego sobie skladac.

PS. Bardzo madra decyzja :) Witamy w gronie modelarskim :)

Opublikowano
dziekuje za przyjęcie do grona teraz trzeba by to oblać

wrrrr jak to ogarnąć ?

Kielonka zoladkowej mam :)

Jak ogarnac ? - poczytaj dzial OD CZEGO ZACZAC :)

Pomoze w zadawaniu wlasciwych pytan i odpowie na jeszcze wiecej zanim zdazysz zadac XD

Opublikowano

Sebka, teraz już chyba widzisz jak nabijają ludzi w butelkę na model z gazety?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.