mietekpolska Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dzień dobry.Interesuje mnie modelarstwo lotnicze.Jestem z Śląska.Lubię budować modele i nimi latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Podaj skąd jesteś w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekpolska Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Podaj skąd jesteś w profilu Jestem z raciborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 REJESTRACJA NA FORUM.1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi