szwedo22 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Witam To Mój Pierwszy Model I Jest Nim Piper J-3 Cub Rozpiętość 1720mm Długość 1100mm Silnik Os Max 46LA Serva Kupie Hitec Hs 325hb Niedługo Oblot. Fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bardzo fajny ten model. Latałeś już kiedyś, czy jest to twój pierwszy? robiłeś go z planów czy kupiłeś? Jak długo go lepiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 kupiłem to mój pierwszy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No to ostro zaczynasz, bez tak zwanego pierdzielenia. Weź kogoś oblatanego do pomocy. Ładny model i szkoda by go było stracić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Wiem Mam Dużo Doświadczonych Pilotów Na Lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 z łASKI sWOJEJ, gDYBYŚ nIE zACZYNAŁ kAŻDEGO sŁOWA dUŻĄ lITERĄ cZYTAŁOBY sIĘ zNACZNIE łATWIEJ... Pozdrawiam i życzę udanych lotów EDIT nie zapomnij przetrzeć szybek w kabince, pilotować się będzie lepiej z lepszą widocznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Hehe Nie Zapomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 He he bogatemu wszystko wolno. Jeżeli to nie tajemnica ile cię wyszedł ten samolocik z wyposażeniem? Nie będzie ci go szkoda , jak go rozbijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Aż się dziwię, że nikt ci nie zwrócił uwagi, że ten silnik to szło ładnie upakować pod maskę :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mareq, Nie mieścił sie pod maske silnik nawet nie ja go zakladalem adi-000, Samolot Mnie Wyniósł 1250 z wyposażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 O stary to może najpierw ulep sobie coś z depronu do nauki latania, bo jak walniesz w ziemię to możesz szybko się zniechęcić do tego hobby. Pozdrawiam i życzę sukcesów w lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie walne kupie kabel uczen nauczyciel Futaba-Futaba i wtedy nie walne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jak mażesz to nagraj pierwszy lot. Myślę że wszyscy chętnie obejrzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Hehe, Widze że kolegom z forum spodobał się model Mojego "Sąsiada". Widziałem go na żywo... Rzeczywiście ładny, widoczny model. No i oczywiście duży Trochę go szkoda jako na 1 model, ale mamy 2-uch Doświadczonych modelarzy którzy zawsze pomogą. Mój model też kupiłem mniej więcej w tym samym czasie co Kolega. Tyle że ja wcześniej miałem Aparaturę, o wcześniej został oblatany. Na forum w Weekend dam fotki na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Trochę go szkoda jako na 1 model Ale tylko troszeczkę... :ble: Już widzę minę mojej żony, jakbym wydał 1200 na model i to jeszcze pierwszy w"karierze". No cóż - pozostaje tylko życzyć, abyś nie zniechęcił się zbyt szybko do tego hobby i obyś nie stał się po pierwszym "locie" posiadaczem najdroższej podpałki do grilla. życzę udanego wejścia w tajniki tego nienajtańszego hobby oraz tyle samo startów i lądowań. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Zauważyłem, że masz dziwny patent z rurką wsadzoną do tłumika. To ma za zadanie zmniejszyć jego moc? Typowe deflektory zakładane są na zewnątrz i nie zmniejszają przekroju wylotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mareq, ja bym nie powiedzial ze to rurka, srednica przypomina mi ona przezroczysta koszulke termokurczliwa, te rureczki na przewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie to zatyczka do tlumika zeby paliwo sie nie lalo bo czasami potrafi sie zlac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 koledzy modelarze, bez obaw, zapewniam że nie rozbije tego modelu, wiec nie musicie sie martwić. na początek oblatam go, a poźniej po ustawieniu wszystkiego bedziemy latac na początku razem, żeby MArcin nabrał nawyków odpowiednich, a poźniej juz moze sam rozbijać jak bedzie szalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 szwedo22, jakiej firmy jest ten zestaw? ma on jakies fajne detale? jesli tak to prosze o wstawienie zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.