young Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Stystyka jest nieubłaganie ciekawa. Zakładając że 1-2 razy w roku ma się kręta to ja już prawie tegoroczny limit mam wyczerpany. Dla niewtajemniczonych ten model.ma.smiglo i silnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Dlaczego tak brzydko wylądowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanByku Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Poznaję ten model. A także jego byłego właściciela... Dlatego go nie kupiłem, bo wiedziałem, że jest niesterowny, przez skopane kąty zaklinowania, ogon zalany chyba betonem i zmienną geometrię śmigła składanego. Na dokładkę skrzydła to chyba kleił pod wpływem. A że lubi w ten stan wpadać regularnie, to potem takie oto efekty. Pozdrowienia dla miraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Ale za to jak to wymusza ćwiczenie refleksu ....teraz schnie epidian aby w sobotę znów powalczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miruuu Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Mariusz, nie traktuj tego jak kreta. On tak po prostu ląduje. Wiem, bo mi za każdym razem w ten sposób kończył lot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Mariusz, nie traktuj tego jak kreta. On tak po prostu ląduje. Wiem, bo mi za każdym razem w ten sposób kończył lot. teraz mi to mówisz Brutusie !!!!!!!!!!!! jak jeszcze jest w kredycie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts