young Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Stystyka jest nieubłaganie ciekawa. Zakładając że 1-2 razy w roku ma się kręta to ja już prawie tegoroczny limit mam wyczerpany. Dla niewtajemniczonych ten model.ma.smiglo i silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dlaczego tak brzydko wylądowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanByku Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Poznaję ten model. A także jego byłego właściciela... Dlatego go nie kupiłem, bo wiedziałem, że jest niesterowny, przez skopane kąty zaklinowania, ogon zalany chyba betonem i zmienną geometrię śmigła składanego. Na dokładkę skrzydła to chyba kleił pod wpływem. A że lubi w ten stan wpadać regularnie, to potem takie oto efekty. Pozdrowienia dla miraaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ale za to jak to wymusza ćwiczenie refleksu ....teraz schnie epidian aby w sobotę znów powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mariusz, nie traktuj tego jak kreta. On tak po prostu ląduje. Wiem, bo mi za każdym razem w ten sposób kończył lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mariusz, nie traktuj tego jak kreta. On tak po prostu ląduje. Wiem, bo mi za każdym razem w ten sposób kończył lot. teraz mi to mówisz Brutusie !!!!!!!!!!!! jak jeszcze jest w kredycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi