alchemique Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 90 cm az prosi sie o 3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 do takiego modelu to bym polecal Norvela 1cm3, mialem go kiedys bardzo lekki, gaznik rc, pseudo tlumik, ale bardzo dobre osiagi. Te silniki teraz nazywaja sie chyba ap?? czy tez asp?? tylko silnik jest maly i w zasadzie potem to nadaje sie do motoszybowca tak do 1,8m lub do malego trenerka do 1,1m, do rozruchu wymaga troche nitro, ja na tym silniku wylatalem ok 30godzin, i potem jeszcze latal w motoszybowcu 1,6m, do konca palil od palca, az zmienil wlasciciela razem z szybolem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja właśnie jestem w trakcie robienia aukcji z Silverem. Jak będe kupował to ASP ale raczej 1,5ccm lub 2ccm ze względu na to że zrobiłem wzmocnony model i ma sporą wagę. Tutaj foto Cheeroke w stanie obecnym P.S. Na zdjęci widać jak by kadłub był krzywy względem skrzydła ale to była tylko przymiarka i poprostu nie równo ułożyłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martt83 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mój kolega przerobił samopała na żarowy ale już to nie jest to co sam żarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.