meteor Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 W tym dziale piszę chyba po raz pierwszy. Nie pamiętam kiedy ostatnio rozkwasiłem model, nie licząc ESA. Dzisiaj na zawodach miałem niemiłą sytuację i podczas lądowania trafiłem niestety w sędziego, który nie zdążył wyjść z kręgu na pierwszy rzut oka płat wygląda na mocno rozbity... jednak dźwigary są całe - płaskowniki węglowe, wyskoczyły wstawki z pomiędzy dźwigarów :wink: , pękło kilka żeber, do sklejenia, będą mocniejsze niż wcześniej mam wszystkie części, składają się jak puzzle :jupi: jutro pobawię się w układanie ich a teraz zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A mówią, że sędzia to powietrze. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 No to pech :wink: , ale widzę że fajne miejsce na rozgrywanie zawodów-to (chyba)jeziorko w tle , nie zdarzało się wodowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A o biednego sędziego nikt się nie martwi... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A co tu się martwić? Wlazł, zniszczył szybowiec... A medal przynajmniej zaordynował w ramach zadośćuczynienia? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Gdyby to były zawody na celność lądowania... xD A sędzia sam sobie winien :x był w nieodpowiednim miejscu i w nieodpowiednim czasie :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 to były zawody na celność lądowania też... jeśli kogoś interesuje to regulamin tutaj miejsce do latania bardzo fajne, ładnie nawiewało znad brzegu tylko słońca nam brakowało na naszych lokalnych zawodach mamy dużego konkurenta, Krzysztofa Jasińskiego. Jeśli ktoś nie wie to jest producent modeli Art Hobby. W Bełchatowie udało mi się z nim wygrać :jupi: medal... medal... dopiero 6 byłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 "...nie zdarzało się wodowanie? " http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/2005szybzd/000_0797.html http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/2005szybzd/000_0795.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no tak... Pan Pikosz z Łasku na dwa starty dwa lądowania w wodzie tylko że to było 2 lata temu? w tym roku szczęśliwie wszyscy lądowali na ziemi w mniej lub bardziej bezpieczny sposób, ale nikt w wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Zdjecia aktualne http://www.odlot.com.pl/ZdunskaW/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 oto efekt 1,5h pracy z chińską kropelką trzeba trochę pod szpachlować bo są małe ubytki... no i naprawić poszycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczler Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 muszę się w przyszłym roku do pabianic wybrać, bo w tym nie miałem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.