Jump to content

Kraksa elektroszybowca :)

meteor

Recommended Posts

Posted

W tym dziale piszę chyba po raz pierwszy. Nie pamiętam kiedy ostatnio rozkwasiłem model, nie licząc ESA. Dzisiaj na zawodach miałem niemiłą sytuację i podczas lądowania trafiłem niestety w sędziego, który nie zdążył wyjść z kręgu :( na pierwszy rzut oka płat wygląda na mocno rozbity... jednak dźwigary są całe - płaskowniki węglowe, wyskoczyły wstawki z pomiędzy dźwigarów :wink: , pękło kilka żeber, do sklejenia, będą mocniejsze niż wcześniej :lol: mam wszystkie części, składają się jak puzzle :jupi: jutro pobawię się w układanie ich a teraz zdjęcia.

dsc07834gj5.th.jpgthpix.gif

dsc07841vx5.th.jpgthpix.gif

dsc07844gi9.th.jpgthpix.gif

Posted

No to pech :wink: , ale widzę że fajne miejsce na rozgrywanie zawodów-to (chyba)jeziorko w tle :D , nie zdarzało się wodowanie? :)

Posted

Gdyby to były zawody na celność lądowania... xD A sędzia sam sobie winien :x był w nieodpowiednim miejscu i w nieodpowiednim czasie :ble:

Posted

to były zawody na celność lądowania też... jeśli kogoś interesuje to regulamin tutaj

miejsce do latania bardzo fajne, ładnie nawiewało znad brzegu :) tylko słońca nam brakowało :( na naszych lokalnych zawodach mamy dużego konkurenta, Krzysztofa Jasińskiego. Jeśli ktoś nie wie to jest producent modeli Art Hobby. W Bełchatowie udało mi się z nim wygrać :jupi: medal... medal... dopiero 6 byłem :/

Posted

no tak... Pan Pikosz z Łasku na dwa starty dwa lądowania w wodzie :lol: tylko że to było 2 lata temu? w tym roku szczęśliwie wszyscy lądowali na ziemi w mniej lub bardziej bezpieczny sposób, ale nikt w wodzie :)

Posted

oto efekt 1,5h pracy z chińską kropelką :)

dsc07938ym5.th.jpgthpix.gif

dsc07941zm0.th.jpgthpix.gif

dsc07942jl3.th.jpgthpix.gif

;)

trzeba trochę pod szpachlować bo są małe ubytki... no i naprawić poszycie :)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.