JMRC Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Szanowna Braci Modelarska, W imieniu ugrupowania RcTeam Podbeskidzie (nasz fanpage), Serdecznie zapraszam Was na drugą już edycję Podbeskidzkich Zawodów Makiet Szybowców RC wliczaną w cykl zawodów o Puchar ATTP, odbywającą się na lotnisku modelarskim zlokalizowanym w Godziszce w dniach: 04-05.08.2018r. Zapewniamy wszystkie osoby, które będą brać udział, że teren zostanie przygotowany profesjonalnie celem zmaksymalizowania bezpieczeństwa zarówno uczestników jak i obserwatorów. Do dyspozycji będą przynajmniej 2 holówki (pojemności silników: 90; 120; 170 ccm). Ponadto postarajmy się wszyscy by te zawody, oprócz zdrowej rywalizacji miały również charakter przyjemnego wypoczynku. Więcej informacji na temat organizacji zostanie podanych w późniejszym terminie. Strona wydarzenia (również Facebook) Zeszłoroczne zawody Galeria Bogusława (sbogdan1), któremu należą się wielkie podziękowania za możliwość wykorzystania fotografii Jego autorstwa przy tworzeniu pamiątkowych dyplomów.Dzięki Śliczne!!!! Mapka dojazdu: dla leniwych (1 zjazd z S1 od strony Żywca) oraz link do Gmaps: https://goo.gl/maps/LGcsHKcpW5M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgmodel Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Wielka szkoda, że w tym samym terminie jest reaktywowany Piknik Modelarskiw Nowym Targu. Ciężki wybór będzie dla wielu Kolegów modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zajawka z zawodów szybowcowych.Pogoda dopisała aż nadto ale warto było tam być. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Hej...Może po kolei...Powiem tak, była spiekota jak pieron ale warto było przyjechać pomimo zarwanej całej nocy z Pt na So. (praca) i podziwiać piękne szybowce oraz kunszt pilotażu. Niestety brakowało mi cholernie Zbyszka bo pamiętam jak w ubiegłym roku zapraszał mnie na pierwsze zawody. A że gościł u nas na lotnisku w Kętach a potem nas zaprosił na jeszcze starą wtedy miejscówkę w Lipowej obiecałem że będę i tak też zrobiłem. Wtedy to dowiedziałem się o nowej miejscówce w Godziszce. Na wieść że odbędzie się druga edycja i zaproszeniu przez Radka... za co dziękuję,postanowiłem pojechać. Fotek trochę się na cykało, mimo że sprzęt foto jednak odmawiał co chwilę posłuszeństwa ( starość niestety ) Powoli powstaje galeria, a tym czasem filmik na wesoło. Długo się zastanawiałem czy takowy stworzyć wszak impreza nosiła miano ,,Memoriał Zbyszka Hańderka ,,Myślę jednak że z pewnością byłby zadowolony, a na tyle ile go znałem powiem tylko tyle że był niesamowitym pozytywnym człowiekiem... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi