lemko Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 wlasnie dokonalem pomiarow w swoim i szerokosc mocowania lopatek to 8mm (musialem lekko przeszlifowac bo za ciasno chodzily) a skreca sie to srobkami M3 jeszcze nie przydzwonilem pionowo w ziemie wiec sprawuje sie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 latam na smigle 9x5 a silnik mam taki: http://cyber-fly.pl/produkt-157.html li-po 1800mah, 3s, 20c idzie pionowo az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 lemko, Ty masz ten kołpak ? te 8mm to dane z tego kołpaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 owszem mam. a wymiary podala suwmiarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ok , no to go kupię i będzie po kłopocie. Do tego 10x6 i 9x5. W zasadzie jaką zauważę różnice zakładając 9x5 a potem 10x6? Co się zmieni , wolniej , szybciej , większy ciąg itp? I na którym z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 From_heaven, Takj samo cni sobie ten model modele.sklep.pl Osobiście bym tam kupował, bo mam do nich zaufanie. Perfecthobby jeszcze nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 tasma16, nie zrozumialem pierwszego zdania. Na modele.sklep tez kupowalem i bylem bardzo milo zaskoczony szybkoscia i zainteresowaniem. Zabrakło im paru gumek i dzwonili by jakos sprawe zalatwic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 To z braku laku ja bde musial wziasc cos takiego bo nie mam inne alternatywy:http://rcsklep.pl/product_info.php?products_id=455 http://rcsklep.pl/product_info.php?products_id=287 A HC nie moge znaleść łopatek bo kołpak jest identyczny za 6 dolarów , ale łopat nie ma albo ja nie umiem znalesc 9x5 pasujących. Sory ale tak se przeglądam i w 2 linku jest taki tekst UWAGA ! Kołpaki występują w kolorze czerwonym lub srebrnym i są wysyłane do klienta losowo ! To jakiś żart ? przecież to inny kolor a nie jakaś zmiana odcienia farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ten i ten pasuja do EG wiec nie ma sie co stresowac, ja dostalem niepomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie chodzi mi o to czy pasuje a o to że co to za podejście dostane taki jaki im wpadnie w ręce jak chcę czerwony bo np. toki mam samolot to nie chcę srebrnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.