Migan Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 Witam ponownie. Na dzień dzisiejszy silnik ma wypalone około a może nawet lekko ponad 2,5 L. Znakomicie chodzi na max. obrotach jak i na wolnych. (Kwestia jeszcze tylko lekko doregulować bardzo wolne oborty - no ale w sumie to mógłbym zostawic tak jak juz mam). Teraz jeszcze takie pytanie. Ile powinienem jeszcze wypalic aby już był bardzo dobrze dotarty i żeby go już wyregulować raz a porządnie. Drugie 2,5L??? PS: Tak poza tematem. OS max 46 La w ile wypali 225 ml - taki zbiornik???
Janek Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Starczy już tego przepalania ładuj go do modelu i w górę. Po takich ilościach to już jest dotarty.
Migan Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 Dziękuje wszystkim za pomoc i wypowiedzenie sie w moim temacie. Możliwe (bardzo prawdopodobne) że dzięki osobom takim jak olo, tom000, Janek, nie rozwaliłem mojego MVVS's . Dużo mi pomogliście. O "Pomógł" nie zapomne. Jeszcze raz dziekuje. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.