Migan Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Witam ponownie. Na dzień dzisiejszy silnik ma wypalone około a może nawet lekko ponad 2,5 L. Znakomicie chodzi na max. obrotach jak i na wolnych. (Kwestia jeszcze tylko lekko doregulować bardzo wolne oborty - no ale w sumie to mógłbym zostawic tak jak juz mam). Teraz jeszcze takie pytanie. Ile powinienem jeszcze wypalic aby już był bardzo dobrze dotarty i żeby go już wyregulować raz a porządnie. Drugie 2,5L??? PS: Tak poza tematem. OS max 46 La w ile wypali 225 ml - taki zbiornik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Starczy już tego przepalania ładuj go do modelu i w górę. Po takich ilościach to już jest dotarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dziękuje wszystkim za pomoc i wypowiedzenie sie w moim temacie. Możliwe (bardzo prawdopodobne) że dzięki osobom takim jak olo, tom000, Janek, nie rozwaliłem mojego MVVS's . Dużo mi pomogliście. O "Pomógł" nie zapomne. Jeszcze raz dziekuje. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.