krzysiek 1 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam , poszukuję plików lub rysunków do budowy makiety silnika do pajperka w skali 1/4 pod laser lub ploter, szukałem w necie ale nic nie mogę znaleźć za wszelką pomoc z góry dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam wypaloną makietą silniczka 1/4 też bym nie pogardził. w necie znalazłem tylko to , jak by się dało z tego wypalić to bym reflektował na dwie sztuki; continental.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Paweł ja nie posiadam ani lasera ani plotera obecnie rysuję w programie model i daję dalej do cięcia dlatego moje pytanie dwie rzeczy jedna wysyłka ale kolega Sławek znalazł super silniczek i chyba się na to zdecyduję https://cults3d.com/en/3d-model/various/piper-cub-1-4-scale-dummy-engine rewelacja jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi