sniezny_wilk Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Jako, że napisałem kilka postów już na tym forum wypadałoby się przywitać. Więc po skrócie Mam na imię Bartek, pochodzę ze Skwierzyny (taka mieścina 24km od Gorzowa Wlk), aktualnie mieszkam w Szczecinie. Z wykształcenia (prawie ), pasji, oraz zawodu jestem informatykiem. Studiuję na II roku na Politechnice. Pracuję w bardzo ciekawej firmie jako Game i Web Developer, czyli piszę gry oraz strony internetowe od małych prywatnych po duże portale. Pasję do modelarstwa miałem zaszczepioną już w młodych latach, głównie modele plastikowe (nie RC). Samoloty RC to zawsze było moje marzenie, niestety brak funduszy zawsze przeszkadzał. Po kilku latach postanowiłem swoje marzenie spełnić i zacząć przygodę z modelami RC stąd moja obecność na tym forum. To po skrócie o mnie. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam, tym razem juz oficjalnie swojego imiennika. CZeka cie kawalek drogi do modelarstwa RC, ale zapewniam cie ze kazdy krok radosny i pelen pozytywnych wrazen.. Bartek Dubik Baxter P.S. Zajzyj tutaj: http://forumrc.alexba.eu/users/skazoo/rwd/rwd.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Ciekawy link na pewno się przyda.. Ale złożenie czegoś takiego to na pewno trochę czasu zabiera, które aktualnie nie posiadam i chyba skoncentruje się na czymś bardziej gotowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Cześć Bartek Ciekawiło mnie, kto na przekór wszystkim zamierza wytrwać w kolekcjonowaniu Spitfire. Niezależnie, co postanowisz w tej sprawie (DeAgostini), musisz wiedzieć, że skoro pociąga Cię modelarstwo RC, to wpadłeś chłopie po uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Cześć Bartek Ciekawiło mnie, kto na przekór wszystkim zamierza wytrwać w kolekcjonowaniu Spitfire. Niezależnie, co postanowisz w tej sprawie (DeAgostini), musisz wiedzieć, że skoro pociąga Cię modelarstwo RC, to wpadłeś chłopie po uszy Teraz już wiesz To, że wpadłem po uszy to wiedziałem od dawna, planuję już zakup modelu do nauki i nie mogę się doczekać pierwszych lotów, mam nadzieję, że nie rozbije się od razu :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Cześć Bartek Ciekawiło mnie, kto na przekór wszystkim zamierza wytrwać w kolekcjonowaniu Spitfire. Niezależnie, co postanowisz w tej sprawie (DeAgostini), musisz wiedzieć, że skoro pociąga Cię modelarstwo RC, to wpadłeś chłopie po uszy Teraz już wiesz To, że wpadłem po uszy to wiedziałem od dawna, planuję już zakup modelu do nauki i nie mogę się doczekać pierwszych lotów, mam nadzieję, że nie rozbije się od razu :evil: Od razu to nie. Zawsze jest start a dopiero później lądowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Sądzę, że prawidłowe lądowanie za pierwszym razem to będzie sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Cześć Polecam Piperka z cyber-fly, wyżej piszący kolega Wojtek ma takowego. Nawet jak nieudanie wylądujesz to kilka kropel CA, przyspieszacz i po pół minuty znowu startujesz A i cena ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.