micpp Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam wszystkich serdecznie Niestety nie mogę edytować powyższego postu, więc dopiszę tutaj. Jestem zupełnie nowy w temacie RC, na co dzień siedzę po drugiej stronie jako programista webowy. Na forum zarejestrowałem się, ponieważ planuje zbudować własny silnik i chciałbym się poradzić w kilku kwestiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witaj Najpierw zerknij tu 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micpp Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Skasowałem avatar, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Nie ma za co przepraszać . Teraz tylko czekaj na aktywację przez moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi