Gość Anonymous Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Jak myślicie? Da się zbindować jeden odbiornik z dwoma nadajnikami i oczywiście używać nadajników naprzemiennie? Drążąc temat dalej czy odbiornik Spektrum AR6000 DSM (bez dwójki) zadziała z modułem Spektrum DSM (bez dwójki ) zamontowanym do samochodowej aparatury Sanwa M8?
rapier Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 nie widze problemu aby tak sie dalo ale jesli chcesz to robic podczas lotu to raczej kiepski pomysl...Okres szukania sie odbiornika i nadajnika jest za duzy by mies pelna kontrole
Gość Anonymous Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Nie, nie podczas lotu Oprócz latania również jeżdżę na zawodach rc car. Mam Sanwę M8 z modułem spektrum i jeden odbiornik a dwa modele samochodów. Chciałem w wykorzystać odbiornik z DX6 czyli AR6000 do samochodu ale po zawodach rc car odbiornik z powrotem wracałby do samolotu. No i pytanie czy za każdym razem musiałby być bindowany z nadajnikiem? Bindowanie nie problem ale w AR6000 trzeba zakładać w tym celu zworkę, która w krytycznym momencie (zgodnie z prawem Murphy-iego) zostanie w domu zamiast pojechać na zawody rc car
rapier Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Zaraz zaraz...Strzelilem gafe. i wycofuje sie z tego co powiedzialem. Raczej sie nie da bez bindowania :oops:
Gość Anonymous Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 No mi się też wydaje, że się nie da. W końcu po to jest bindowanie aby odbiornik słuchał tylko tego jedynego nadajnika. A tak na marginesie, szkoda że kobiety nie można sobie tak zbindować, słucha tylko ciebie i nikogo więcej ale ty możesz zbindować nieskończenie wiele kobiet, przepraszam ... odbiorników
Gość Anonymous Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 No i sprawa się wyjaśniła, moduł Spektrum DSM do aparatury samochodowej Sanwa M8 nie binduje się z odbiornikiem AR6000. Czyli aparatury lotnicze i samochodowe Spektrum to dwa różne światy to tak jak kraje arabskie i Polska, tam harem jest na porządku dziennym a u nas nie
Tomek Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Aby mieć harem trzeba mieć bajoński majątek (każda kobieta musi mieć zapewnione odpowiednie utrzymanie ) a z odbiornikami nie ma tego problemu , mam chyba ich z 10.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.