mariusz11 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 [P] Pomocy Czy ktoś ma instrukcje do tego regulatora Z góry dziękuję Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Znalazłem coś takiego, kartki z programowaniem się pokrywają, ale na pierwszym lepiej widać. Chyba że chodzi o coś innego niż programowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 mam coś takiego. Może się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 W Googlach jest tego pełno. Instrukcja; Programming the TowerPro MAG 8 ESC 18A.doc MAG 8.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz11 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 W Googlach jest tego pełno. Instrukcja; Dziękuję bardzo i pozdrawiam Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka W Googlach jest tego pełno. Instrukcja; Super będę coś kombinował Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Znalazłem coś takiego, kartki z programowaniem się pokrywają, ale na pierwszym lepiej widać. Chyba że chodzi o coś innego niż programowanie. Super jesteście wielcy Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi