Barton_ Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam wszystkich. Interesuję się nie tyle modelarstwem co akumulatorami a w zasadzie zabawkami, które nimi zasilam. Latarki, radia, samochody i kilka innych zabawek. Na forum zawitałem z powodu wyboru ładowarki typu all-in-one. Barton_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Planeta ziemia ,dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barton_ Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Niewątpliwie czuję się Ziemianinem. Mieszkałem już w 4 krajach i kilkunastu miastach po nich rozrzuconych. Ciężko mi więc określić to jedno, właściwe miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barton_ Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dopiero doczytałem w regulaminie wymóg podania miejscowości. Tak to jest jak kto półślepy i w pośpiechu czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi