modelpiotrek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Lepiej napiszcie czy nie ma następnych odcinków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 włosistą z tym okresleniem sie nie spotkałem a co do blondynek był to tylko przykład i w tej kwestii nie mam preferencji "brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki......:)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ...czyli nic się nie uczysz :evil: A rude!!! :shock: ŻADNA nie może być dyskryminowana ze względu na kolor włosów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 :mrgreen: Ale tematy macie :mrgreen: .Chętnie bym się dowiedział czy jest już może w internecie dostępna gdzieś częśc druga?Po za tym filmem na youtube jest jedynie film Electric flight school Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Lepiej napiszcie czy nie ma następnych odcinków:) http://pl.youtube.com/watch?v=quOno8kzo9g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Modeliki śliczne, tylko po co te kobiety w tle... przeszkadzaja tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.