Wabnycek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Hej! Wpadłem ostatnio na pomysł żeby zbudować sobie jakiegoś funfly'a tak aby nie kosztował mnie zbyt dużo, żebym nie płakał po rozbiciu ;] a żeby ładnie latał ;p I tu od razu problem, jaki model to miał by być, czy ma ktoś może plany owego i w ogóle czy ktoś może pomoc przy budowie ponieważ jestem jeszcze w tej dziedzinie laikiem.... P.S. Musi on być pod mój silniczek ASP 61AR Pozdrawiam Wabnycek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Tak to tylko w Plusie ;D Proponuje Madmana pomniejszyć do 1,3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wabnycek Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Hehehe chyba w erze co? ;] Ma Pan moze jego plany w wersji elektronicznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekb Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Gdzie ci to wysłac i w jakim formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wabnycek Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Myślę że na meila : mateusz_wabnyc@tlen.pl w formacie... hmm ciezko powiedziec.... Dziękuje właśnie oglądam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 http://www.dariuszmular.mserwis.pl/download.html :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wabnycek Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A wiec tak! Pan Mular ma bardzo fajny trial jak zrobić skrzydełko, i bardzo ładne plany Madmana, który ma 1,5metra rozpiętości a teraz pytanie czy mój silniczek da sobie z tym rade? Skrzydełko chyba dam rade zrobić, stateczniki i lotki to loozik tylko czy dam rade zrobić kadłub? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja w Madmanie miałem Webrę 10 ccm."Szału nima" jak mawia kolega Pawełek ,ale i tak można się wyszalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.