Wabnycek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Hej! Wpadłem ostatnio na pomysł żeby zbudować sobie jakiegoś funfly'a tak aby nie kosztował mnie zbyt dużo, żebym nie płakał po rozbiciu ;] a żeby ładnie latał ;p I tu od razu problem, jaki model to miał by być, czy ma ktoś może plany owego i w ogóle czy ktoś może pomoc przy budowie ponieważ jestem jeszcze w tej dziedzinie laikiem.... P.S. Musi on być pod mój silniczek ASP 61AR Pozdrawiam Wabnycek
Tomek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tak to tylko w Plusie ;D Proponuje Madmana pomniejszyć do 1,3m.
Wabnycek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Hehehe chyba w erze co? ;] Ma Pan moze jego plany w wersji elektronicznej?
Wabnycek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Myślę że na meila : mateusz_wabnyc@tlen.pl w formacie... hmm ciezko powiedziec.... Dziękuje właśnie oglądam!
karlem Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://www.dariuszmular.mserwis.pl/download.html :oops:
Wabnycek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A wiec tak! Pan Mular ma bardzo fajny trial jak zrobić skrzydełko, i bardzo ładne plany Madmana, który ma 1,5metra rozpiętości a teraz pytanie czy mój silniczek da sobie z tym rade? Skrzydełko chyba dam rade zrobić, stateczniki i lotki to loozik tylko czy dam rade zrobić kadłub? :roll:
instruktor Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja w Madmanie miałem Webrę 10 ccm."Szału nima" jak mawia kolega Pawełek ,ale i tak można się wyszalec
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.