rak7305 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam .Jak już pisałem interesuję się modelami latającymi.Dawno dawno temu stworzyłem JASKÓŁKĘ ,a obecnie buduję modele elektryczne z napędem elektrycznym.W planach jest też model latający spalinowy z silnikiem benzynowym od podkaszarki. jeżeli ktoś przerabiał silnik od podkaszarki to chciałbym zadać kilka pytań, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak7305 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 w ramach wkupnego proponuję obejrzenie filmu na YTube DEPRON EXPLORER LATANIE W BELGI. Co prawda dabing po rosyjsku ale innego operatora nie znalazłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Myślę że żadnego wkupnego nie trzeba dawać by zostać przyjętym na forum chociaż podbijanie tematu na bank jest dobre "Wejściówka" to tylko kwestia pewnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi