michalina Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam wszystkich Pochodze z okolic Gniezna. Lotnictwem interesuje sie od najmlodszych lat. Teraz chcialabym rozpoczać przygode z modelarstwem i rozwijac sie w tym z Wasza pomoca. Pozdrawiam Michalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witaj . Jaki konkretnie kierunek tej przygody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalina Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Od dluzszego czasu mysle o dronie i wlasciwie to jestem w punkcie zero. Na razie ciagle czytam i nie wiem czy kupic czy zbudowac, nie ukrywam ze ten drugi pomysl bardziej mi sie podoba ale nie wiem czy podolam. Filmy w interneci wydaja sie proste ale obawiam sie ze elektronika mnie przerosnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Na forum jest sporo konkretnych osób które pewnie rozwieją Twoje rozterki/wątpliwości w tym temacie . Po akceptacji przez moderatora zakładaj konkretny temat w odpowiednim dziale i witaj przygodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi