kuzynek Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Cześć, może kogoś zainteresuje oferta na Olx: https://www.olx.pl/oferta/aparatura-modelarska-turnigy-9xr-pro-cena-sklepowa-699zl-nowa-CID767-IDqE4JN.html To nie jest moja aukcja. Znalazłem dzisiaj przeglądając Olx. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Fajna ta cena sklepowa. Nic tylko okazja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Fajna ta cena sklepowa. Nic tylko okazja:)Dałem się złapać na chwyt marketingowy. Nie sprawdziłem u konkurencji i uwierzyłem, że naprawdę okazja:-) Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi