madrian Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Kiedy będzie się można przejechać? :wink:
Ładziak Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Przeginają! Niedługo te depronowce na lawetach wieloosiowych będa wozić! XD
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: A my się dopiero rozkręcamy !
Konrad Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trzeba by coś wymyślic co by spaliniarze mieli czym sie poszczycić,pierwsze co mi przyszło na myśl to taka nazwa-SEPSA-Spalinowa ekipa pierdzących spalinowymi akrobatkami
Eryk Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trzeba by coś wymyślic co by spaliniarze mieli czym sie poszczycić,pierwsze co mi przyszło na myśl to taka nazwa-SEPSA-Spalinowa ekipa pierdzących spalinowymi akrobatkami napis SEPSA na autokarze móglby wywołać mieszane uczucia w społeczeństwie
Tomek Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 No tak bo DEBILE to od razu każdy wpada w zachwyt
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 No tak bo DEBILE to od razu każdy wpada w zachwyt :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Barlu Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Już mnie cieszy ten wątek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie ma to jak "Starzy" debile :devil: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: To kiedy będą samoloty z napisami: DEBILTravel? :mrgreen: :chick: :?:
Bartek2220 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 To kiedy będą samoloty z napisami: DEBILTravel? Zapewne niedługo
-==PEGAZ==- Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ale możecie być pewni jednej rzeczy. Będziemy konkurować jakością z AXE JET
mammuth Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 To kiedy będą samoloty z napisami: DEBILTravel? :mrgreen: :chick: :?: Zapewme bedzie to TOTO 747 - pewnie juz w budowie jak znam Samozwanczego.
Kamil6593 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 napis SEPSA na autokarze móglby wywołać mieszane uczucia w społeczeństwie hahaha :mrgreen: :mrgreen: Lubart napisał/a: To kiedy będą samoloty z napisami: DEBILTravel? :mrgreen: :chick: :?: Zapewme bedzie to TOTO 747 - pewnie juz w budowie jak znam Samozwanczego. Czekamy na premierę z niecierpliwością :mrgreen: :mrgreen:
Motylasty Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ożesz, dopiero teraz to zauważyłem
kreis84 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ożesz, dopiero teraz to zauważyłem Ot ci podpucha, a TOTO 747 pewnie już wozi pasażerów w przebraniu jakiegoś Boeinga w Locie
beaver79 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Leciutki ToTo 747 Będzie naszym Air Force One. Waga gotowego do lotu z bezcennym, bliźniaczym ładunkiem - 750 g, ale można wyażurować wręgi i zmniejszyć pakiet ))
mammuth Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Do takiego ladunku - to ja bym wreg nie wstawial, a pakiet w szufladzie zostawil
Rob Mc Fly Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Do takiego ladunku - to ja bym wreg nie wstawial, a pakiet w szufladzie zostawil I na wypadek sytuacji awaryjnej spadochrony wyłącznie dla załogi pokładowej. Pasażerowie niech sobie z gaśnicami skaczą :devil: .
Bartosz Mesjasz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Pasażerowie niech sobie z gaśnicami skaczą :devil: . a to oni latać nie potrafią ? :mrgreen:
Rob Mc Fly Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 a to oni latać nie potrafią ? :mrgreen: Skoro nawet spadać we właściwym czasie nie potrafią to co tu marzyć o lataniu :rotfl: . Chyba, że gdyby zastosować regułkę doktora Strosmajera ze "Szpitala na peryferiach" dotyczącej wzajemnej zależności głupoty i zdolności unoszenia się w powietrzu- to by temu towarzystwu w ogóle samoloty nie były potrzebne :devil: .
Motylasty Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Skończcie panowie z tą polityką, każdy sredniorozgarnięty odczyta co tez próbujecie pomiędzy wierszami przemycić. Skupcie się na tym co tu i teraz, spójrzcie za okno, wiosna idzie, sezon polowiania na kaczki się zbliża.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.