kolekszy Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Banalne pytanie, ale nie wiem jakie zakupić. Wpadł mi w ręce silnik mvvs, prawdopodobnie 4 lub 4.5 ccm. Oznaczenie jest zadrapane. Śmigło potrzebuje do dość ciężkiego trenerka. Czy APC 10x5 będzie dobrym wyborem ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Możesz trochę duże te śmigło. Mój ASP .25 kręci 9x6. Trochę ciężki trener to jaki? Mój W25 przy najcieższej konfiguracji miał ok 2.8kg i latał na tym silniku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 W granicach 3,1 kg. Został zrobiony przez modelarza starej daty ( sklejka ,balsa) model jest pancerny, ale swoje waży. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi