baxter12 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Szukam motoszybowca PC Focus Pelikana w wersji bez osprzetu. Nie moge znalezc w kraju. W czechach tez nie maja ale w czeskim sklepie znalazlem czesci zamienne, kadlub, skrzydla i stateczniki. W sumie komplet kosztuje 100zł, wiec cena jest przyjemna. prosilbym o informacje gdzie w kraju mozna to dostac.. Pozdrawiam Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Widziałem w sklepie ModelPartner w Andrychowie części do modelu Wild Hawk (bardzo podobny do Pc Focus - też EPP) http://www.modelpartner.ig.pl/sklep/index.php?p=productsMore&iProduct=863&sName=wild-hawk Zadzwoń zapytaj, myślę że jeszcze to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--mi-- Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Szukam motoszybowca PC Focus Pelikana w wersji bez osprzetu. Nie moge znalezc w kraju. W czechach tez nie maja ale w czeskim sklepie znalazlem czesci zamienne, kadlub, skrzydla i stateczniki. W sumie komplet kosztuje 100zł, wiec cena jest przyjemna.prosilbym o informacje gdzie w kraju mozna to dostac.. Pozdrawiam Baxter Wiem że niektóre elementy można dostać w sklepie modelarnia.pl. Widziałem tam skrzydła i stateczniki. Nie wiem nic o kadłubie. Przypuszczam, że cena kompletu tam zakupionego będzie wynosić jednak powyżej 100 PLN. Jako ciekawostkę dodam że do tego zestawu prawie pasują skrzydła od EG. Prawie oznacza, że trzeba zrobić drobne wycięcia (ok. 5 mm) konstrukcji w gnieździe skrzydła. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Kadłub i skrzydła widziałem w Krakowie w sklepie modelarskim na Dwernickiego działającym w sieci modelarnia.pl. Pozdrowienia Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.