jarek996 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 biore pod uwagę tylko nowy model,może być z drugiej ręki ale nowy....i rozpietosc min 2200...ale dziekuje za pomoc...Michał konta nie mam . Kobiety tez tylko cnotliwe ( moga byc z drugiej reki , ale TEZ tylko cnotliwe ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 wiem, pisałeś, że interesuje Cię ARF, tu jest link do fajnego kitu trochę ponad 2 metry, niestety nie tiger moth, tylko cirrus moth, miałem dwa kity z tej firmy naprawdę fajnie się składa, robią bardzo poprawne półmakiety, bardzo dobrze latające. https://www.dbsportandscale.com/dh60-cirrus-moth-6524-p.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Model kolega już zamówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jakieś postępy w zakupie modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Tak jak pisałem wyżej model kolega zakupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Tak jak kolega napisał kupiłem model firmy PHOENIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Witam może ktoś jest w posiadaniu dokumetacji do makiety tigerka na pływakach.Pilnie potrzebuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi