Skyllancer Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Mam na imię Rafał i modelarstwem zajmuje się od kilku lat. Rok temu postanowiłem złożyć coś dla siebie. Raz bywało lepiej raz gorzej ale najważniejsze to się nie poddawać a uczyć na błędach i je poprawiać. Szerokich lotów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zmień avatar - patrz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Mam na imię Rafał i modelarstwem zajmuje się od kilku lat. Rok temu postanowiłem złożyć coś dla siebie. Raz bywało lepiej raz gorzej ale najważniejsze to się nie poddawać a uczyć na błędach i je poprawiać. Szerokich lotów !! Bardziej pasowaloby WYSOKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyllancer Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Avatar zmieniony ; ) Co do szerokich jak to zależy od pkt widzenia Ja nie mam problemu z przestrzenią do latania; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi