kolekszy Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Warto interesować się zabawka z Ali? Biorąc pod uwagę " myślenie "przy klejeniu może być to ciekawa ofera http://s.aliexpress.com/2EfUrQNN?fromSns=Kopiuj do schowka Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 A nie lepiej zainteresować się kitami naszego forumowego Kolegi Sławka (SławekADW), który zaprojektował, zbudował i oferuje kity modeli extry, katany circa 1-1,2m rozpiętości. Kity na światowym poziomie, dostęp do ewentualnych części zapasowych i do pomocy oferowanej przez ich Autora. Akurat extrę miałem przyjemność oblatywać, a wrażenia opisałem na forum. Model ze wszech miar godny polecenia, konstrukcja bardzo przemyślana, lata super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 A widzisz nie widziałem oferty kolegi. Juz go szukam i pisze Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Wyślij priva, Sławek to bardzo fajny i uczynny człowiek i doskonały modelarz, a kity naprawdę pierwsza klasa, gdyby był jakiś problem, daj znać, to zadzwonię do Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Właśnie napisałem Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cesarz150 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ja również byłbym zainteresowany tymi modelami kolegi Sławka (SławekADW). Może jakiś kontakt do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nick masz, to poszukaj wśród uczestników forum i napisz priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi